Menu

Otolift gebruiksaanwijzingen

In de gebruiksaanwijzing van uw Otolift traplift vindt u alle informatie die u nodig heeft om de traplift veilig te gebruiken. Hoe u de traplift gebruikt, wordt uitgelegd in een korte tekst en met duidelijke afbeeldingen. Daarnaast vindt u in de gebruiksaanwijzing informatie over storingen die kunnen ontstaan en wat u zelf kunt doen om ze op te lossen. Als u hulp nodig heeft kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met onze dienst na verkoop. Elke nieuwe traplift of tweedehands traplift wordt standaard geleverd met een Otolift handleiding. Als u de handleiding kwijt bent of deze graag digitaal wilt hebben, kunt u hieronder voor elk trapliftmodel de handleiding downloaden.

Otolift Modul-Air gebruiksaanwijzing

in de gebruiksaanwijzing van de Otolift Modul-Air vindt u informatie die alleen voor deze traplift geldt. De informatie die u in deze gebruiksaanwijzing leest, gaat daarom alleen over de Otolift Modul-Air. U herkent deze traplift makkelijk aan de dunne enkele rail, die uit verschillende delen bestaat. Hieronder vindt u de meest recente handleiding van de Otolift Modul-Air. Deze kan opties vermelden die niet van toepassing zijn op uw traplift.

Gebruiksaanwijzing Modul-Air downloaden

Otolift gebruiksaanwijzing Modul Air

Otolift Two gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van onze Otolift Two is speciaal voor deze traplift geschreven. Ze bevat dan ook alleen informatie over het gebruik en veelvoorkomende storingen van deze traplift. De Otolift Two is goed te herkennen aan de gele bedieningsknop en de rail. Die bestaat uit twee dunne buizen. Hieronder vindt u de meest recente handleiding van de Otolift Two.

Gebruiksaanwijzing Two downloaden

Otolift gebruiksaanwijzing Two

Otolift Line gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van de Otolift Line is alleen bedoeld voor dit trapliftmodel. In de gebruiksaanwijzing leest u daarom alleen over het gebruik en het oplossen van storingen voor deze traplift. De Otolift Line is alleen geschikt voor rechte trappen. U kunt deze traplift herkennen aan de aluminium rail. Hieronder vindt u de meest recente handleiding van de Otolift Line.

Gebruiksaanwijzing Line downloaden

Otolift gebruiksaanwijzing Line

Bekijk de instructievideo’s

Voor zowel de Otolift Modul-Air als de Otolift Two hebben wij een instructievideo gemaakt. Hierdoor ziet u makkelijk en snel hoe u deze trapliften kunt gebruiken. We laten alle stappen voor een veilig gebruik zien en geven hierbij duidelijke instructies. U kunt de video’s daarom zien als een aanvulling op de gebruiksaanwijzing van uw traplift. Bekijk de video’s hieronder.

De meest gestelde vragen over Otolift gebruiksaanwijzingen

  • In uw Otolift handleiding vindt u uitgebreide informatie over het gebruik van uw traplift en hoe u eventuele storingen kunt oplossen. Sommige storingen kunt u zelf oplossen, voor andere storingen maakt u best een afspraak met onze technische dienst. In de handleiding krijgt u ook informatie over het schoonmaken en onderhouden van uw traplift.

  • Als u de handleiding van uw traplift kwijt bent, kunt u hier een nieuwe downloaden. U slaat de handleiding dan op op uw computer, telefoon of tablet, zodat u ze later nog kan inkijken. Heeft u toch liever een papieren versie? Neem dan contact met ons op om een nieuw exemplaar te ontvangen. Uiteraard krijgt u van ons gratis een nieuwe versie voor uw traplift.

  • Ook als u een wat oudere traplift heeft, kunt u gewoon gebruikmaken van de informatie uit de handleiding. Bij Otolift werken wij continu aan het verbeteren van onze trapliften, maar wij zorgen ervoor dat het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk blijft. In de handleiding van de Otolift trapliften houden wij ook rekening met eventuele opties, zoals een automatisch draaibare zitting of automatisch opklapbare voetensteun. U kunt de handleiding met en zonder deze opties gebruiken. Is het toch niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Klantcontactcentrum Otolift Belgie

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!