Menu

Traplift voor wenteltrap

9.4

Bent u op zoek naar een traplift voor uw wentel- of spiltrap? Wat voor soort trap u ook heeft, wij zorgen ervoor dat uw traplift perfect aansluit. Het maakt niet uit of de trap om een centrale spil (spiltrap) of om vrije ruimte heen draait (wenteltrap). De rail van een Otolift volgt moeiteloos de vorm van uw trap. En dankzij onze Reverse Drive Technology, passen onze trapliften al op smalle wenteltrappen van zo’n 62 cm breed.

Een traplift voor elke draaitrap

Trapliften voor wentel- en spiltrappen

Ook voor een wenteltrap biedt Otolift een traplift om opnieuw veilig naar boven en beneden te gaan. De Otolift Modul-Air Smart biedt de ideale oplossing. Deze traplift past perfect op smallere en steilere spiltrappen. Voor zowel wentel- als spiltrappen geldt dat u in de meeste gevallen ook kunt kiezen tussen plaatsing in de binnen- of de buitenbocht. Of vindt u de ruimte rondom uw trap belangrijker? Dan kunt u kiezen om de stoel met een parkeerbocht naast de trap te parkeren of om de rail op de eerste trede te laten starten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie tijdens gratis en vrijblijvend thuisadvies.

Een Otolift traplift kan ook geplaatst worden op een wenteltrap.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift van Otolift voor uw wenteltrap

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een thuisadvies gesprek krijgt u een vrijblijvende traplift offerte op maat.

Voor uw situatie en wensen

Wat kost een traplift voor een wenteltrap?

Het is niet onbelangrijk om weten dat een wentel- of spiltrap een complex traptype is. Dit komt door de aaneenschakeling van bochten. Omdat we bij Otolift altijd rekening houden met uw wensen kunt ervoor kiezen om de traplift in de binnenbocht te plaatsen. Kiest u voor Otolift, dan kiest u voor maatwerk. Ongeacht uw situatie of uw keuzes. Ook als u voor een tweedehands traplift kiest of tijdelijk een traplift wilt huren. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een nauwkeurige offerte en persoonlijk advies of bereken makkelijk online uw prijs.

FAQ

Veelgestelde vragen over trapliften voor wenteltrappen

  • In principe past een traplift op elke draaitrap. Voor een veilige plaatsing die aan alle wet- en regelgevingen voldoet, is het wel belangrijk dat uw trap minstens 62 centimeter breed is. Ook op smalle wenteltrappen past dus een traplift.

  • De prijs van een traplift voor een wenteltrap hangt van verschillende factoren af. Zo kost een traplift voor een hoge, steile spiltrap meer dan een traplift voor een wenteltrap met een lichte helling. Andere zaken die invloed hebben, zijn onder andere de keuze tussen huren en kopen, nieuw en tweedehands. Wat de exacte prijs is voor uw situatie, kan een trapliftadviseur u tijdens een gratis en vrijblijvend thuisbezoek vertellen.

  • Omdat de trapliften van Otolift volledig opklapbaar zijn en zo compact mogelijk geplaatst worden, blijft uw trap altijd goed beloopbaar. En kiest u voor een traplift aan de binnenzijde van uw trap, dan blijft de brede kant van de treden vrij. Dit maakt de trap extra veilig beloopbaar.

  • De levertijd van een traplift voor uw wenteltrap of spiltrap is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

  • Bij Otolift krijgt u 2 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands traplift voor een draaitrap. Deze garantie is langer dan gebruikelijk, omdat onze trapliften van de hoogste kwaliteit zijn. 

  • De installatie van een traplift voor een wentel- of spiltrap verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap. Zo bent u dezelfde dag nog klaar voor een eerste rit.

  • Heeft uw traplift een storing? Onze servicedienst staat na verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure