Menu

Traplift voor wenteltrap

9.5

Past een traplift wel op mijn wenteltrap? Als deze vraag u herkenbaar in de oren klikt, dan is het goed dat u bij Otolift kijkt voor een oplossing. Bij ons kan u namelijk kiezen uit twee trapliftmodellen voor uw draaitrap: de Otolift Modul-Air Smart en de Otolift Two. Welk model u ook kiest, wij maken uw traplift zo dat deze moeiteloos de bochten van uw trap volgt, of de rail nu in de binnenbocht of in de buitenbocht van uw trap geplaatst wordt.

Traplift voor spiltrap

Een spiltrap loopt, net als een wenteltrap, in een draaiende beweging naar boven. Bij een spiltrap zit de smalle kant van de treden alleen vast aan een centrale paal: de spil. Een spiltrap is vaak ook wat smaller en steiler. Een traplift voor een spiltrap kan daarom ook in de binnenbocht geplaatst worden. De brede kant van de trap blijft dan veilig beloopbaar. Onze modulaire traplift past met gemak op smalle trappen. De Modul-Air Smart is dan ook de beste traplift voor uw spiltrap.

Traplift op draaitrap

Een draaitrap is eigenlijk een algemene benaming voor een wentel- of spiltrap. Een traplift voor een draaitrap is dan ook hetzelfde als een traplift voor een wenteltrap of voor een spiltrap. Wat voor soort trap u ook heeft, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit. Het is ook goed om te weten dat u er bij Otolift voor kunt kiezen om de rail wat verder door te laten lopen. U parkeert de stoel dan gewoon wat verder weg van uw trap. Zo blijft uw trap ook mét traplift gemakkelijk en veilig beloopbaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een traplift op uw wenteltrap? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of aarzel niet om ons te contacteren op het gratis nummer 0800 59 003.

meer informatie aanvragen

Vrijblijvende offerte

Klanten beoordelen ons met een score van 9.5

Hoe eerlijk is het met zo een firma een aankoop te mogen doen.…

9
Jan Troch

Zeer goed

9
Rita Maekelberg

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

TB rien à redire. service impeccable…

10
Godefroid Fabienne

tout était au top, la prévente, la vente, le montage…

10
Delière Lisiane

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Wij zijn zeker een tevreden klant

10
Smet Eduard

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

Snelle levering + plaatsing, gemakkelijk te bedienen, goede aankoop

10
Vanoppen Yvette
Klantcontactcentrum Otolift Belgie

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!