Menu

Traplift voor wenteltrap

9.5

Past een traplift wel op mijn wenteltrap? Als deze vraag u herkenbaar in de oren klikt, dan is het goed dat u bij Otolift kijkt voor een oplossing. Bij ons kan u namelijk kiezen uit twee trapliftmodellen voor uw draaitrap: de Otolift Modul-Air en de Otolift Two. Welk model u ook kiest, wij maken uw traplift zo dat deze moeiteloos de bochten van uw trap volgt, of de rail nu in de binnenbocht of in de buitenbocht van uw trap geplaatst wordt.

Traplift voor spiltrap

Een spiltrap loopt, net als een wenteltrap, in een draaiende beweging naar boven. Bij een spiltrap zit de smalle kant van de treden alleen vast aan een centrale paal: de spil. Een spiltrap is vaak ook wat smaller en steiler. Een traplift voor een spiltrap kan daarom ook in de binnenbocht geplaatst worden. De brede kant van de trap blijft dan veilig beloopbaar. Onze modulaire traplift past met gemak op smalle trappen. De Modul-Air is dan ook de beste traplift voor uw spiltrap.

Traplift op draaitrap

Een draaitrap is eigenlijk een algemene benaming voor een wentel- of spiltrap. Een traplift voor een draaitrap is dan ook hetzelfde als een traplift voor een wenteltrap of voor een spiltrap. Wat voor soort trap u ook heeft, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit. Het is ook goed om te weten dat u er bij Otolift voor kunt kiezen om de rail wat verder door te laten lopen. U parkeert de stoel dan gewoon wat verder weg van uw trap. Zo blijft uw trap ook mét traplift gemakkelijk en veilig beloopbaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een traplift op uw wenteltrap? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of aarzel niet om ons te contacteren op het gratis nummer 0800 59 003.

meer informatie aanvragen

Vrijblijvende offerte

Klanten beoordelen ons met een score van 9.5

Tevreden !

10
Audenaert Christiane

Zeer tevreden

10
Micheline Blondel

Prima ervaring anders kon mijn vrouw niet meer thuis blijven bij mij. Dus duizendmaal…

10
Daneels Wilfried

Zeer correcte uitvoering van de werken

10
J. Haagdorens

Avec le monte-escaliers, j'ai trouvé ma dignité comme personne paralysé des…

10
Khalid Bouhcine

Jusqu'à présent, excellent

10
Léopold Van Goethem

heel gebruiksvriendelijk

10
Marcel De Meulenaere

Zeer tevreden – gemakkelijk in gebruik

10
Julien Van Vaerenberg

Ik gebruik hem dagelijks en ben zeer tevreden, zo kan je langer in je eigen huis…

10
Judith Serlet
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!