Menu

Traplift in de binnenbocht

9.4

Bij Otolift vindt u trapliften voor binnen- en buitenbochten. Zo kiest u zelf aan welke kant uw traplift wordt geplaatst. Als u kiest voor een traplift in de binnenbocht, de kant waar de treden het smalst zijn, dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk beloopbaar. Daarnaast betekent dit ook dat uw trapleuning kan blijven zitten. Een extra veiligheid voor alle trapgebruikers. U wilt er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen? Dan is het fijn om advies van een expert te krijgen. Daarom komen onze adviseurs gratis bij u thuis langs. Zo ontdekt u meteen welk trapliftmodel het best bij u en uw woning past.

De keuze is aan u

Wanneer kiest u voor een traplift aan de binnenzijde?

Als u kiest voor een traplift in de binnenbocht, de kant waar de treden het smalst zijn, dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk en veilig beloopbaar voor iedereen. De Otolift Modul-Air Smart is de ideale traplift voor de binnenbocht van uw trap. Deze traplift kan de hogere hellingshoek aan de binnenkant van uw trap makkelijk aan. En voor erg smalle trappen ontwikkelde Otolift de Reverse Drive Technology. Dankzij deze techniek kan de stoel van uw traplift deels of volledig achteruitrijden. Zo is de plaatsing van een traplift ook mogelijk in de binnenbocht van een smalle, steile trap.

Een Otolift traplift in de binnenbocht.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift voor de binnenbocht van Otolift

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u advies over de kosten van een Otolift traplift aan de binnenzijde.

Verschillende factoren

Wat is de prijs van een traplift aan de binnenzijde van de trap?

Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u altijd voor maatwerk. Gaat u voor een traplift in de binnenbocht – de kant waar de treden het smalst zijn? Dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk en veilig beloopbaar. Vindt u de ruimte op en rondom uw trap minder belangrijk? Dan bent u voordeliger af met een traplift aan de buitenzijde. Ook de lengte van de rail en het aantal bochten hebben invloed op de prijs van uw traplift. Wilt u besparen op de aankoop van uw traplift? Dan doet u er goed aan om een tweedehands traplift te overwegen. Ook een traplift huren kan een interessante en betaalbare optie zijn. Een kant-en-klaar bedrag kunnen we u dus niet geven, maar we kunnen u wel helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor gratis thuisadvies of bereken uw prijs.

FAQ

Veelgestelde vragen over trapliften in de binnenbocht

 • Bij Otolift vindt u trapliften voor binnen-en buitenbochten. Zo kiest u zelf aan welke kant uw traplift wordt geplaatst. Een plaatsing in de binnenbocht vereist wel voldoende ruimte boven- en onderaan de trap. Tijdens een vrijblijvend en gratis thuisadvies vertelt een adviseur van Otolift u of de traplift daadwerkelijk in de binnenbocht van uw trap geplaatst kan worden.

 • Traplift voor binnenbocht of buitenbocht? Ze hebben allemaal dezelfde Otolift-kwaliteit. Zo bent u zeker van de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. En met een traplift aan de binnenzijde blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk beloopbaar. Wat voor een veilig gevoel geeft voor iedereen die gebruikt maakt van de trap.

 • Elke situatie, dus ook elke traplift, is anders. Het model, de vorm van uw trap en uw persoonlijke wensen vormen de basis voor de prijs. Zo vragen trapliften voor de binnenbocht meer maatwerk. Met een iets hoger prijskaartje als gevolg. Vindt u de ruimte op en rondom uw trap minder belangrijk? Dan bent u voordeliger af met een traplift aan de buitenzijde.

 • De Otolift Modul-Air Smart is de ideale traplift voor de binnenbocht van bijna elke trap. Deze traplift kan de hogere hellingshoek aan de binnenkant van uw trap makkelijk aan. En dankzij Reverse Drive Technology kan de stoel van uw traplift deels of volledig achteruitrijden.

 • Ook bij een traplift in de binnenbocht krijgt u bij Otolift 2 jaar garantie. Aanvullend hierop bieden we levenslange garantie op de rail én op de motor.

 • De installatie van een traplift verloopt snel. In amper enkele uren tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig aan de binnenzijde van uw trap. Zo reist u weer vlot en veilig tussen alle woonniveaus.

 • De levertijd van een traplift voor de binnenbocht van uw trap is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

 • Heeft uw traplift een storing? Onze servicedienst staat na verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

 • In 2 werkdagen bij u thuis 
 • Maar liefst 90 pagina’s dik
 • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure