Menu

Traplift voor een smalle trap

9.4

Otolift is erin geslaagd om een traplift voor een smalle trap te maken die al past bij een breedte van slechts 62 centimeter. Dat is mogelijk dankzij de door onszelf ontwikkelde Reverse Drive Technology. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen op een veilige manier naar boven en beneden kan gaan.

Voor elke trap

Een traplift voor elke smalle trap

Om onze trapliften zo perfect mogelijk op uw smalle trap te laten passen, wordt alles eerst tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten. Aan de hand van deze afmetingen wordt de traplift helemaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Goed om weten: speciaal voor erg smalle trappen ontwikkelde Otolift de Reverse Drive Technology. Zo kan de stoel van uw traplift deels of volledig achteruit omhoog rijden en is plaatsing al mogelijk op trappen met een breedte van slechts 62 centimeter. Bij Otolift vinden we altijd een oplossing, wat uw situatie ook is.

Reverse Drive Technology voor een traplift op een smalle trap.e
Compacte Otolift traplift met parkeerbocht

Compact en ruimtebesparend

Slimme oplossingen voor smalle trapliften

Hoe compacter de traplift, hoe handiger voor plaatsing op smalle trappen. Daarom zijn trapliften van Otolift volledig opklapbaar en nemen ze zo weinig mogelijk ruimte in. Daarnaast kan de rail van de Otolift Modul-Air Smart al op de eerste trede starten. Dat is fijn als er onderaan uw smalle trap weinig ruimte is. En door te kiezen voor een parkeerbocht kunt u de stoel onder- of bovenaan de trap uit het zicht parkeren. Dankzij deze oplossingen blijft uw smalle trap zo optimaal mogelijk beloopbaar.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift voor smalle trappen van Otolift

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Afhankelijk van uw keuzes

Wat kost een traplift voor een smalle trap?

Benieuwd hoeveel een traplift kost? Weet dan dat wij onze trapliften altijd op maat maken. Want elke situatie is anders. Het model, de vorm van de trap en uw wensen vormen de basis voor de prijs van uw traplift. Een traplift voor een smalle trap met bochten is bijvoorbeeld iets duurder, omdat de stoel ingewikkeldere technieken nodig heeft. Een kant-en-klaar bedrag kunnen we u dus niet geven, maar we kunnen wel kwaliteit garanderen. En een 24/7 service bij storingen. Vraag gratis thuisadvies aan onze adviseurs. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte met de exacte prijs en alle informatie over uw traplift.

FAQ

Veelgestelde vragen over trapliften voor smalle trappen

  • De prijs van een smalle traplift is afhankelijk van uw situatie. Gaat u bijvoorbeeld voor een traplift in de binnenbocht – de kant waar de treden het smalst zijn? Dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk en veilig beloopbaar. Vindt u de ruimte op en rondom uw trap minder belangrijk? Dan bent u voordeliger af met een traplift aan de buitenzijde. Vraag thuisadvies aan een adviseur. Hij komt gratis bij u langs en maakt een vrijblijvende offerte met de precieze prijs.

  • Onze trapliften zijn compact en opklapbaar. Heeft u een smalle trap met bochten? Kies dan voor een traplift met de plaatsing aan de binnenzijde, de plek waar de traptreden het smalst zijn. Op deze manier blijft de brede kant van de treden goed beloopbaar.

  • Koopt u een nieuwe of een tweedehands traplift voor uw smalle trap? Dan krijgt u bij Otolift standaard 2 jaar garantie. Deze garantie is langer dan gebruikelijk en heeft te maken met de hoge kwaliteit van onze trapliften. Kiest u voor Otolift, dan kiest u voor kwaliteit.

  • De installatie van een smalle traplift verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap. Zo bent u dezelfde dag nog klaar voor een eerste rit.

  • De levertijd van een traplift voor smalle trappen is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

  • Heeft uw traplift een storing? Onze servicedienst staat na verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure