Menu

Traplift verkopen aan Otolift

Staat er een Otolift-traplift op uw trap, die u eigenlijk niet (langer) gebruikt? Dan kunt u uw gebruikte traplift aan ons verkopen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze trapliften optimaal worden gebruikt. Daarom bieden wij u altijd een eerlijke restwaarde. Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze toestellen, ook na jaren gebruik. Bij Otolift bent u zeker van een snelle en zorgeloze afhandeling. Uw trap is snel weer vrij en wij kunnen uw traplift een nieuw leven geven bij iemand die hem hard nodig heeft.

Gebruikte traplift verkopen

De eerste stap om uw traplift te verkopen is contact opnemen met Otolift. Dan beoordelen wij wat de restwaarde van uw traplift is. De leeftijd en de herbruikbaarheid van de rail zijn daarbij belangrijk. Hoe jonger de traplift, hoe hoger het bedrag dat u ontvangt bij verkoop van uw gebruikte traplift. Maar ook het model van uw traplift bepaalt ons bod. De Modul-Air Smart is bijvoorbeeld goed her te gebruiken, daarom bieden wij voor dit model meer dan op een Two.

Een man zit op de traplift die hij wil verkopen.

Traplift verwijderen: deskundig, gratis en snel

Na alles te hebben uitgelegd, maken wij maken wij een afspraak om uw traplift te laten verwijderen. Dat kost u niets. Onze monteurs kennen de verschillende Otolift-trapliften door en door. Het verwijderen van de traplift neemt daarom weinig tijd in beslag. En uw trap laten ze netjes en schoon achter. De complete traplift wordt vervolgens meegenomen naar onze fabriek. Hier controleren en reviseren wij de traplift grondig. De traplift krijgt daarna een tweede leven.

Een monteur van Otolift is een traplift voorzichtig en snel aan het verwijderen.

Terugkoop van uw nieuwe of gebruikte Otolift-traplift

Hoe beter uw traplift wordt onderhouden, hoe langer de lift meegaat. Bij aankoop van uw traplift informeren wij u graag over de restwaarde van uw Otolift traplift. Het bedrag verschilt per model en per leeftijd van de tweedehands traplift. De Otolift Modul-Air Smart heeft een hogere restwaarde dan de Otolift Line. Wij hebben vastgestelde restwaarden voor trapliften tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden en ouder dan 12 maanden. U kunt uw traplift dus altijd verkopen aan Otolift.

Zorgzeker pakketten Otolift

Wij kopen uw traplift terug!

Als u uw traplift niet meer gebruikt, vraag dan gerust even na of wij de traplift terugkopen.

Uw traplift verkopen in 3 stappen:

  1. Neem contact op met Otolift.
  2. Otolift informeert u over de eerljke restwaarde.
  3. U geeft ons de opdracht om de traplift netjes te komen afbreken.

De restwaarde wordt bepaald door het type traplift en de leeftijd ervan.

Traplift verkopen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meestgestelde vragen over trapliften verkopen aan Otolift

  • Ook als u geen servicepakket heeft, kunt u uw traplift aan ons verkopen. Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de restwaarde. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Bel ons op ons gratis nummer 0800 59 003, via ons rechtstreeks servicenummer 09 398 84 45 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een van onze medewerkers helpt u graag verder.

  • Nee, wij kopen alleen Otolift-trapliften terug. Als fabrikant zijn wij gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en reviseren van onze eigen trapliften. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om alleen ons eigen merk terug te kopen. Wilt u een gebruikte Otolift-traplift verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klantcontactcentrum Otolift Belgie

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!