Een traplift kopen: kies voor kwaliteit

U profiteert van onze expertise

Bij Otolift maken we uw traplift van a tot z in onze eigen fabriek. Zo voldoet elk detail aan onze kwaliteitseisen. We zijn dan ook de marktleider voor trapliften in de Benelux. En daar plukt ú de vruchten van, want Otolift biedt:

Een traplift voor elke trap

Recht, gebogen, steil, meerdere verdiepen, voor buiten … Trappen bestaan in alle soorten, trapliften dus ook. Dankzij onze innovatieve aanpak beschikken we over een ruim aanbod aan modellen en verschillende railsystemen. Zo kan installatie zowel op de binnen- als de buitenbocht van uw trap. U kunt zelfs uw traplift uit het zicht parkeren met een parkeerbocht, of voor een korte start kiezen om ruimte te sparen. Of kies voor een modulaire traplift die u volledig op uw maat samenstelt.

Bestel uw gratis brochure

Otolift Air traplift met dunste enkele rail

Otolift Air

Ultracompacte traplift

Weinig ruimte op overschot? Kies dan voor de Otolift Air. Want die heeft de dunste enkele rail ter wereld. Daarom neemt hij moeiteloos de binnenbocht van uw trap. De brede kant van de treden is vrij voor voetenwerk. En de trapleuning blijft gewoon overeind.

lees verder
Otolift Modul-Air traplift uit voorraad beschikbaar

Modul-Air

Onmiddellijk geholpen

Net zo compact als de Otolift Air én een zeer korte levertijd (binnen 48 uur mogelijk). Door het modulaire railsysteem is deze traplift uit voorraad beschikbaar. Dat zorgt voor een onklopbare levertijd. En u neemt geen enkel risico, want de Modul-Air komt met een unieke niet-goed-geld-teruggarantie.

€650 korting lees verder
Otolift Two traplift met dubbele rail

Otolift Two

Praktisch en budgetvriendelijk

Kiest u voor een traplift aan de buitenbocht? Dan is die vaak gemakkelijker te installeren. Zodat die ook wat minder kost. En dankzij het slimme concept van de Otolift Two behoudt u maximale ruimte voor wie te voet de trap neemt.

lees verder

Otolift Line

Betrouwbaar, sterk en betaalbaar

We maken de traplift op uw maat. Zo is het resultaat niet alleen veilig, maar past het ook perfect op uw rechte trap. Bovendien is de Otolift Line een van de meest compacte trapliften op de markt: klapt u hem dicht, dan is hij amper 31 cm breed.

lees verder
Otolift Parallel traplift voor rechte trappen

Otolift Parallel

Ideaal voor uw rechte trap

Hebt u een rechte trap? Dan is de Otolift Parallel ideaal. De traplift is speciaal ontworpen om zo veel mogelijk trapruimte vrij te houden. En de stijlvolle aluminium rail zorgt ervoor dat uw traplift nauwelijks de aandacht trekt.

lees verder
Gratis traplift brochure en valpreventie boekje

Gratis traplift brochure 2020

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kostprijs drukken?

Hebt u tijdelijk een traplift nodig, dan hoeft u niet altijd te kopen. Bij Otolift kan u vanaf een periode van een maand een traplift huren. Daarbij zijn de montage, onderhoudskosten en demontage gewoon inbegrepen. Blijkt later dat u de traplift toch langer nodig hebt? Dan kan u die alsnog kopen. Om de prijs te drukken, kan u ook kiezen voor een tweedehands model: even veilig, maar met een lager prijskaartje.

Een traplift op maat van uw interieur én wensen

Otolift biedt een uitgebreid gamma met tal van kleuren en texturen (stof, leder of kunstleder) voor de stoelbekleding. En ook de kleur van de buizen kiest u zelf. Zo gaat uw traplift naadloos op in het interieur. Ook een exemplaar met de dunste enkele rail ter wereld of een compacte, opklapbare stoel behoort tot de mogelijkheden.

Een Otolift traplift is niet alleen smaakvol, maar ook veilig. Al onze modellen stoppen automatisch boven- en onderaan de trap en beschikken over een draaibare zitting waardoor u bij het afstappen makkelijk kan wegstappen van de trap. De klembeveiligingen vermijden op hun beurt niet alleen onvoorziene ongelukken, ze zorgen er ook voor dat uw traplift meteen stopt bij een obstakel. Bovendien zijn de trapliften voorzien van een – netjes uit het zicht opgeborgen – veiligheidsgordel.

Een traplift op uw maat samenstellen? Onze adviseur komt gratis én vrijblijvend bij u langs.

Maak een afspraak.

Snelle levering in België, vlekkeloze installatie

Lang hoeft u nooit te wachten bij Otolift. Met een standaard levertermijn van twee weken, heeft u uw traplift al snel in huis! Via onze spoedprocedure, kan de leveringstijd zelfs nog flink ingekort worden. Zo kunnen we uw traplift mogelijk al leveren binnen de 48 uur. De betaling gebeurt pas na de installatie van uw traplift.

Elke dag zijn er verschillende Otolift-monteurs op de baan. Er is dus altijd een team in uw buurt voor een snelle en betrouwbare installatie. Die is steeds inbegrepen in de prijs. Bovendien raakt uw trap bij de installatie niet beschadigd: verbouwingen zijn niet nodig. Bovendien geniet u van onze ‘niet goed, geld terug’-garantie: voldoet de traplift niet, dan verwijdert Otolift die binnen een week na de installatie, en dat kosteloos.

Ontdek meer over de levering van uw traplift.

Een traplift in topconditie

Ook na de installatie staat Otolift u met raad en daad bij. Onze medewerkers zijn dagelijks en overal in België op de baan. In geval van eventuele storingen zijn ze dus meteen bij u ter plaatse. Hebt u een andere vraag over uw traplift? U kunt 24 uur per dag terecht bij onze servicedesk op het nummer 09 398 84 45. Op datzelfde nummer kunt u ook makkelijk een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt plannen.

Al onze trapliften komen standaard met een levenslange garantie op de motor en rail. Voor de overige onderdelen geldt twee jaar garantie. Met een ZorgZeker-pakket breidt u dat uit naar een levenslange garantie. Bovendien krijgt u een jaarlijks onderhoud en uitgebreide servicemogelijkheden. Zo blijft uw traplift in optimale conditie. Hebt u de traplift niet langer nodig? Otolift is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en biedt dan ook een gegarandeerde terugkoop.

Onze ijzersterke beloftes op een rij.

Hebt u nog specifieke vragen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 59 003

Beoordelingen

9.5 Bij 440 beoordelingen

Showroom

Otolift Trapliften BV
Verlorenbroodstraat 120
9820 Merelbeke
België

Fabriek

Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op: