Onze trapliften

Traplift recht uit eigen fabriek

Kiest u voor Otolift? Dan krijgt u kwaliteit, service (24/7) en betrouwbaarheid. Want Otolift is niet voor niets de marktleider voor trapliften in de Benelux. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd een oplossing die past bij uw situatie én bij uw budget. Daarom zit u goed met een Otolift traplift:

  • Compacte installatie, uw trap blijft vrij.
  • Installatie in een halve dag.
  • Huur en tweedehands ook beschikbaar.
  • Nu €750 jubileumkorting op de Modul-Air.

Bestel uw gratis brochure

48 uur levering

Modul-Air

Otolift Air traplift met dunste enkele rail

Otolift Air

Ultracompacte traplift

Weinig ruimte op overschot? Kies dan voor de Otolift Air. Want die heeft de dunste enkele rail ter wereld. Daarom neemt hij moeiteloos de binnenbocht van uw trap. De brede kant van de treden is vrij voor voetenwerk. En de trapleuning blijft gewoon overeind.

vanaf €5.500 lees verder
Otolift Modul-Air traplift uit voorraad beschikbaar

Modul-Air

Onmiddellijk geholpen

Net zo compact als de Otolift Air én binnen de 48 uur bij u. Door het modulaire railsysteem is deze traplift uit voorraad beschikbaar. Dat zorgt voor een onklopbare levertijd. En u neemt geen enkel risico, want de Modul-Air komt met een unieke niet-goed-geld-teruggarantie.

€750 korting lees verder
Otolift Two traplift met dubbele rail

Otolift Two

Praktisch en budgetvriendelijk

Kiest u voor een traplift aan de buitenbocht? Dan is die vaak gemakkelijker te installeren. Zodat die ook wat minder kost. En dankzij het slimme concept van de Otolift Two behoudt u maximale ruimte voor wie te voet de trap neemt.

vanaf €5.500 lees verder
Otolift Parallel traplift voor rechte trappen

Otolift Parallel

Ideaal voor uw rechte trap

Hebt u een rechte trap? Dan is de Otolift Parallel ideaal. De traplift is speciaal ontworpen om zo veel mogelijk trapruimte vrij te houden. En de stijlvolle aluminium rail zorgt ervoor dat uw traplift nauwelijks de aandacht trekt.

vanaf €3.500 lees verder

Otolift Line

Betrouwbaar, sterk en betaalbaar

We maken de traplift op uw maat. Zo is het resultaat niet alleen veilig, maar past het ook perfect op uw rechte trap. Bovendien is de Otolift Line een van de meest compacte trapliften op de markt: klapt u hem dicht, dan is hij amper 29 cm breed.

vanaf €2.800 lees verder
Gratis traplift brochure en valpreventie boekje

Gratis traplift brochure 2019

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Traplift prijzen

Benieuwd naar wat die prachtige modellen precies kosten? Vraag ons dan om een vrijblijvende prijsindicatie. Want een Otolift-traplift is altijd maatwerk – afhankelijk van uw situatie en wensen.

Lees meer

Tweedehands

Nog meer besparen? Denk eens na over een tweedehands traplift. Afhankelijk van het actuele aanbod biedt Otolift u heel wat budgetvriendelijke mogelijkheden. Vraag ernaar!

Lees meer

Traplift huren

Even geen budget voor een grote investering? Of hebt u de traplift maar een beperkte tijd nodig? Dan is huren dé oplossing. Zorgeloos bovendien, want onderhoud, service en garantie zijn allemaal inbegrepen.

Lees meer

Hebt u nog specifieke vragen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 59 003

Beoordelingen

9.5 Bij 359 beoordelingen

Showroom

Otolift Trapliften BVBA
Verlorenbroodstraat 120 bus 3
9820 Merelbeke
België

Fabriek

Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op: