Menu

Traplift kopen: veilig en op maat

9.4

Gaat traplopen niet meer zo vlot? Otolift begrijpt dat u zo lang mogelijk op uw geliefde plek wilt blijven wonen. U kunt gerust zijn: onze trapliften maken uw trap veilig en uw woning weer toegankelijk. En dankzij maatwerk passen onze trapliften in elke trapgang. Ook wanneer u verkiest om de traplift aan de binnenzijde van uw trap te installeren! Dan zorgen wij ervoor dat de brede kant van de treden vrij en veilig beloopbaar blijven voor elke gebruiker. Al onze trapliften zijn bovendien voorzien van de nieuwste technieken op vlak van veiligheid en innovatie. Vindt u een nieuwe traplift een te grote investering? Koop dan een tweedehands model of huur er een. Wij maken iedere traplift zo dat deze perfect past op uw trap en voldoet aan uw wensen.

Altijd een oplossing

Een traplift voor elke trap

Wat uw situatie ook is, wij zorgen voor een oplossing op maat. Door moderne technieken en innovaties passen trapliften voor buiten én binnen op vrijwel elke trap. Of deze nu recht is, één of meerdere bochten heeft of dat het om een wentel- of spiltrap gaat. Is uw trap heel smal? Dankzij onze gepatenteerde Reverse Drive Technology rijdt de stoel deels of volledig achteruit. Zo past de traplift al op trappen vanaf 62 centimeter breed.

Een traplift voor ouderen
Een Otolift traplift.

Maatwerk uit eigen fabriek

Onze verschillende soorten trapliften

Er bestaan verschillende soorten trapliften. Deze zijn allemaal op te delen in twee hoofdsoorten: trapliften voor rechte trappen en trapliften voor trappen met bochten. De vorm van de trap bepaalt welke soort traplift er nodig is. Bijna alle soorten trapliften zijn geschikt voor rechte trappen. Onder beide hoofdsoorten vallen weer verschillende typen trapliften, zoals trapliften voor smalle trappen, trapliften voor buiten, trapliften voor binnen en trapliften voor wenteltrappen. Net als modulaire trapliften, zoals de Otolift Modul-Air Smart. Deze traplift bestaat uit slimme, onderling uitwisselbare modules. Daardoor is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

Uw trap blijft beloopbaar

Plaatsing aan binnen- of buitenzijde?

Bij Otolift vindt u trapliften voor binnen- en buitenbochten. Zo kiest u zelf aan welke kant uw traplift wordt geplaatst. Gaat u voor een traplift in de binnenbocht – de kant waar de treden het smalst zijn? Dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk en veilig beloopbaar. En in de meeste gevallen kan uw trapleuning blijven zitten. Vindt u de ruimte op en rondom uw trap minder belangrijk? Dan bent u voordeliger af met een traplift aan de buitenzijde.

Een traplift geplaatst aan de binnenzijde. Hierdoor blijft de trap goed beloopbaar.

Voordelen van Otolift

Dit mag u van Otolift Trapliften verwachten

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Een offerte of thuisadvies

De beste trapliften voor de scherpste prijs

Benieuwd hoeveel een traplift kost? Weet dan dat wij onze trapliften altijd op maat maken. Want elke situatie is anders. Het model, de vorm van de trap en uw wensen vormen de basis voor de prijs van uw traplift. Een kant-en-klaar bedrag kunnen we u dus niet geven. Tijdens een gratis en vrijblijvend thuisadvies vertelt een adviseur van Otolift u precies wat er mogelijk is voor uw situatie. En wat dit precies kost.

FAQ

Veel gestelde vragen over onze trapliften

  • Onze trapliften zijn geschikt voor vrijwel alle trappen. Wij kunnen een traplift plaatsen op rechte trappen, trappen met bochten, spil- en wenteltrappen en buitentrappen. En dankzij de Reverse Drive Technology in combinatie met de dunste enkele rail ter wereld, is het ook mogelijk om een traplift op smalle trappen vanaf 62 centimeter breedte te plaatsen.

  • Hebt u maar even een traplift nodig? Of spaart u liever wat geld uit? Goed nieuws, want al onze trapliften zijn ook te huur! Hebt u de traplift niet meer nodig? Dan halen we hem gewoon weer op. U kunt al een traplift huren vanaf één maand.

  • Bijna alle soorten trapliften zijn ook tweedehands te koop. Alleen kunnen we de voorraad van tweedehands onderdelen niet altijd voorspellen. De keuze is dus soms wat beperkter, maar uw portemonnee is blij.

  • Wij bevestigen uw traplift standaard op uw trap en schroeven die stevig vast aan de boven- en onderkant. Maar indien u dit wenst, is verankering in de muur en het (gedeeltelijk) lijmen van de traplift ook mogelijk. Dat laatste is vaak het geval bij een metalen of natuurstenen trap. De installatie van een traplift verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap.

  • Kiest u voor een moderne Otolift traplift, dan kan deze al binnen 48 uur geleverd worden. Dat is vooral mogelijk omdat wij onze modulaire traplift, de Otolift Modul-Air Smart, vrijwel volledig uit voorraad kunnen leveren.

  • De installatie van een traplift verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap. Zo reist u weer vlot tussen de woonniveaus. Is uw traplift geïnstalleerd? Dan legt de monteur u alles uit zodat u klaar bent voor die eerste rit.

  • Uiteraard kunt u ook na de installatie bij ons terecht met vragen of opmerkingen over uw traplift. Over heel België staan er gecertificeerde monteurs klaar om u zo snel mogelijk te helpen. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure