Menu

Traplift voor een trap met bochten

9.4

Hebt u een trap met een of meer bochten? Of een wentel- of spiltrap? Bij Otolift begrijpen we dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wil blijven wonen. Daarom vindt u bij ons trapliften voor elke situatie. Of u nu een brede of een smalle trap heeft, we kunnen de traplift in de binnenbocht of in de buitenbocht plaatsen. Als we de traplift aan de binnenzijde plaatsen, kan de trapleuning blijven en is de trap voor iedereen gemakkelijk en veilig te gebruiken. Welke traplift het beste bij u past, hangt af van de vorm van uw trap en uw persoonlijke voorkeur. En dankzij maatwerk passen onze trapliften in elke trapgang.

Uw voorkeur

Een traplift in de binnenbocht of in de buitenbocht

De plaatsing van een traplift is afhankelijk van uw trapsituatie. Ofwel plaatsen we uw traplift langs de muur, ofwel langs de spil van uw trap. Als we de traplift aan de binnenzijde plaatsen, kan de trapleuning blijven en is de trap voor iedereen gemakkelijk en veilig te gebruiken. Als de beloopbaarheid minder belangrijk is dan de prijs, is plaatsing in de buitenbocht een goede keuze. De Otolift Modul-Air Smart is zo ontworpen dat deze gemakkelijk aan beide zijden van de trap geplaatst kan worden.

Bij een trap met bochten is het mogelijk om een traplift aan de binnenzijde te plaatsen.
Een traplift op een trap met bochten.

Voor elke trap

Plaatsing is ook mogelijk op zeer smalle en steile trappen

Of u nu een brede of een smalle trap heeft, Otolift biedt voor elk type trap een oplossing. Algemeen geldt dat hoe meer plaats er is voor een traplift, hoe gemakkelijker de plaatsing verloopt. Toch is een traplift evengoed mogelijk op een smalle en steile trap met bochten. Otolift ontwikkelde hiervoor de Modul-Air Smart traplift. Dankzij moderne technologieën en innovatie past deze traplift al op trappen met een breedte vanaf 62 centimeter en kan hij een steile hellingshoek tot wel 70 graden overwinnen.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift met bochten van Otolift

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Afhankelijk van uw trap en wensen

Wat kost een traplift voor een trap met bochten?

Benieuwd hoeveel een traplift voor een trap met bochten kost? Weet dan dat wij onze altijd trapliften op maat maken. Want elke situatie is anders. Het model, de vorm van de trap en uw wensen vormen de basis voor de prijs van uw traplift. Daarnaast speelt ook de plaatsingszijde een rol. Zo is de rail in de binnenbocht steiler, waardoor er een krachtigere motor nodig is. Bereken uw prijs online of maak een afspraak voor vrijblijvend thuisadvies – ook als u wilt huren of voor een tweedehands traplift gaat.

FAQ

De meestgestelde vragen over trapliften met bochten

  • Onze trapliften zijn geschikt voor bijna alle trappen. Dankzij de Reverse Drive Technology en de dunste enkele rail ter wereld is het ook mogelijk om een traplift op heel smalle trappen te plaatsen. Een Otolift past al op trappen met een breedte vanaf zo’n 62 centimeter. Ook geschikt voor buitentrappen.

  • Elke situatie is anders. Het model, de vorm van de trap en uw wensen vormen de basis voor de prijs van uw traplift met bochten. Daarnaast spelen ook de plaatsingszijde en de lengte van de rail een rol.

  • Bij Otolift vindt u trapliften voor binnen- en buitenbochten. Gaat u voor een traplift in de binnenbocht – de kant waar de treden het smalst zijn? Dan blijft de brede kant van uw trap gemakkelijk en veilig beloopbaar. Vindt u de ruimte op en rondom uw trap minder belangrijk? Dan bent u voordeliger af met een traplift aan de buitenzijde.

  • De installatie van een traplift met bochten verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap. Is uw traplift geïnstalleerd? Dan krijgt u een uitgebreide uitleg over het gebruik zodat u dezelfde dag nog klaar bent voor een eerste rit.

  • Ook op uw traplift met bochten heeft u standaard uitgebreide garantie. U geniet alleen bij Otolift van 2 jaar garantie op uw traplift. En levenslange garantie op de rail én op de motor

  • De levertijd van een traplift voor uw trap met bochten is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

  • Heeft uw traplift een storing? Onze servicedienst staat na verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure