Menu

Trapliften voor buiten

9.4

Een traplift voor buiten zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk en veilig gebruik kunt maken van uw buitentrap. Bij Otolift bieden we trapliften aan voor rechte buitentrappen of een trap met bochten. Ook een traplift voor buiten is een maatwerkproduct. We houden rekening met uw situatie en wensen en zorgen ervoor dat de traplift bestand is tegen weer en wind. Voor elke situatie hebben we een duurzame oplossing.

Voor elke buitentrap

Een traplift voor uw buitentrap

Het verschil met een binnentraplift is dat een traplift voor buiten een speciale behandeling moet ondergaan om waterbestendig te zijn. Dat voorkomt roestvorming en beschermt de belangrijkste onderdelen van de traplift. Ook is er een hoes nodig om uw traplift het hele jaar door tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en UV-straling te beschermen. Ook een traplift voor buiten is een maatwerkproduct. Het maakt dus niet uit wat de vorm of het materiaalsoort van uw trap is. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo kunt u voor een buitentrap met bochten meestal ook kiezen voor een plaatsing in de binnenbocht. Zo blijft de brede kant van uw trap veilig beloopbaar.

Een Otolift traplift voor buiten.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift voor buiten van Otolift

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Maatwerk voor elke situatie

Wat is de prijs van een traplift voor buiten?

Een traplift voor buiten is een maatwerkproduct. Net als de prijs. Want ook bij een buitentraplift hebben de vorm van de trap, het aantal traptreden en de hoeveelheid bochten invloed op de uiteindelijke prijs. En wilt u een nieuwe of een tweedehands traplift kopen? Zelfs tijdelijk een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor de Otolift Line, voor rechte trappen, of de Otolift Modul-Air Smart, voor alle soorten trappen, is de installatie altijd inbegrepen bij de prijs. Bereken uw prijs online of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een nauwkeurige offerte.

FAQ

De meestgestelde vragen over trapliften voor buiten

  • Het grote verschil is dat trapliften voor buiten een speciale behandeling krijgen zodat ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. En dankzij een waterbestendige hoes die de belangrijkste onderdelen van de traplift beschermd wordt ook roestvorming voorkomen.

  • Benieuwd hoeveel een traplift kost? Weet dan dat wij trapliften voor buiten altijd op maat maken. Want elke situatie is anders. Het model, de vorm van de trap en uw wensen vormen de basis voor de prijs van uw traplift. Een kant-en-klaar bedrag kunnen we u dus niet geven.

  • De installatie van een buitentraplift verloopt even snel als de installatie van een traplift voor binnen. De traplift wordt in onze eigen fabriek al waterbestendig gemaakt. Zo heeft onze monteur amper vier uur tijd nodig om uw traplift vakkundig op uw buitentrap te plaatsen.

  • Bij Otolift vindt u een buitentraplift voor elke trap. Het maakt dus niet uit wat de vorm of het materiaalsoort van uw trap is. Daarnaast houden wij ook altijd rekening met uw wensen zodat u weer vlot naar boven en naar beneden kunt gaan.

  • Ook op uw buitentraplift krijgt u bij Otolift 2 jaar garantie en levenslange garantie op de rail én op de motor. Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Wij kunnen deze uitzonderlijke garantie bieden door de hoge kwaliteit van onze trapliften.

  • Heeft uw traplift een storing? Onze servicedienst staat na verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

  • De levertijd van een traplift voor buiten is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure