Menu

Trapliften voor een rechte trap

9.4

Een traplift installeren op een rechte trap? Omdat de rail in één rechte lijn naar boven loopt, is een traplift op een rechte trap makkelijk te installeren. Mooi meegenomen: een traplift voor rechte trappen is snel leverbaar en scherp geprijsd. Het extra voordeel? Bij een rechte trap hebt u keuzevrijheid uit het volledige assortiment. Wat uw keuze ook is, samen bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Altijd een oplossing

Een rechte traplift voor uw binnen- of buitentrap

Hoewel elk trapliftmodel eenvoudig op maat van uw rechte trap kan worden gemaakt, is de Otolift Line speciaal ontworpen voor rechte trappen. En als er onderaan de trap weinig ruimte is, biedt een automatisch klapstuk de oplossing. De Otolift Modul-Air is multi-inzetbaar. Dit systeem past dus perfect op rechte trappen en biedt standaard enkele extra’s zoals een automatisch opklapbare voetensteun. Om ruimte te besparen kunt u de rail op de eerste trede laten starten, zonder dat dit invloed heeft op de opstaphoogte. Wat uw keuze ook is, Otolift biedt altijd een oplossing voor uw rechte trap.

De Otolift Line geplaatst op een rechte trap

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een rechte traplift van Otolift

check Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap. Zo past de traplift perfect bij uw situatie.

check Levenslange garantie
Een traplift van Otolift is een kwaliteitsproduct. Daarom profiteert u van levenslange garantie op de rail én op de motor! Zelfs zonder onderhoudscontract.

check Plaatsing aan de binnenzijde
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning? Die kan meestal gewoon blijven zitten.

check Snelle levertijd
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een snelle levertijd. Bij ons is levering al binnen de 48 uur mogelijk.

check 24/7 jaar garantie
Otolift is marktleider in de Benelux. Onze servicedienst staat dan ook 24/7 voor u klaar.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Een voordelige oplossing

Wat kost een rechte traplift?

Een traplift die uitsluitend ontworpen is voor rechte trappen, is standaard de goedkoopste oplossing. Andere factoren die invloed op de prijs hebben zijn bijvoorbeeld de lengte van de rail en of de stoel bovenaan de trap automatisch of handmatig draaibaar moet zijn. En wilt u een nieuwe of een tweedehands traplift kopen? Zelfs tijdelijk een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor Otolift, dan kiest u voor maatwerk. Wat uw situatie ook is. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een nauwkeurige offerte en persoonlijk advies.

FAQ

Veelgestelde vragen over rechte trapliften

 • Onze trapliften voor rechten trappen passen al op trappen vanaf zo’n 62 centimeter breed. Door dit compacte design blijft uw trap veilig beloopbaar.

 • Het trapliftsysteem voor rechte trappen is altijd gelijkaardig. Daarom geven wij onze trapliften in veel gevallen deels of volledig een tweede leven. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe traplift met tweedehands onderdelen te kopen.

 • Hebt u maar even een traplift voor uw rechte trap nodig? Goed nieuws, want al onze trapliften zijn ook te huur! U heeft daarbij de keuze uit het volledige assortiment. Een trapliftadviseur kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

 • Een rechte traplift is altijd een voordelige oplossing, maar de exacte kosten hangen af van uw situatie. Zo spelen het aantal traptreden, de locatie van de trap (binnen of buiten) en uw persoonlijke wensen allemaal een rol. Een adviseur van Otolift kan u tijdens een thuisadvies exact vertellen wat de kosten zijn voor uw rechte traplift.

 • Voor een rechte trap maakt het niet uit of uw traplift aan de linker- of de rechterzijde geplaatst wordt. Omdat de traptreden overal even diep zijn, heeft dit geen invloed op de beloopbaarheid. De ruimte onder- en bovenaan uw trap is wel belangrijk. Een deur bovenaan de trap kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de traplift beter aan de tegenoverliggende zijde geplaatst wordt.

 • Op elke traplift van Otolift krijgt u 2 jaar garantie. Ook op rechte trapliften. Deze uitgebreide garantie is uniek bij Otolift.

 • De installatie van een rechte traplift verloopt snel. In ongeveer vier uur tijd plaatst onze monteur uw traplift vakkundig op uw trap. Zo bent u dezelfde dag nog klaar voor een eerste rit.

 • De levertijd van een traplift voor rechte trappen is afhankelijk van verschillende factoren. Toch is de Otolift Modul-Air Smart binnen de 48 uur leverbaar. Hoe dat komt? Dankzij het modulaire systeem maken we de verschillende onderdelen op voorhand zodat ze steeds voorradig zijn.

 • Heeft uw traplift een storing? Onze dienst na verkoop staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw traplift. Heeft u bij ons een ZorgZeker-pakket afgesloten? Dan zijn de kosten voor service op werkdagen en een gratis periodiek onderhoud inbegrepen.

Een Otolift trapliftadviseur kan u verder helpen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Gewoon super om met jullie te werken . TOP!…

10
Bv De vos dakwerken

Wij zijn zeer tevreden over de snelle installatie en vooral over de technieker die…

9
Roger Bousson

Zeer goed, vlotte levering, installatie verzorgd en netjes, alles mooi opgeruimd

9
Willaert Mireille

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking…

10
Marcelis Elisabeth

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet…

10
Monique Mulier

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze…

10
Donies Annie

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de…

10
Van Cutsem Jozef

Correcte prijs/ kwaliteit, alles klopt zoals vooraf afgesproken, dit is wat iedereen…

10
Luc Lambrecht

Otolift is zeer goed, gemakkelijk te gebruiken. We zijn zeer tevreden dat we voor…

10
Vervloet Roger

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

 • In 2 werkdagen bij u thuis 
 • Maar liefst 90 pagina’s dik
 • Altijd gratis en vrijblijvend
Gratis informatiepakket

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure