Menu
750 korting op modul air

Rechte traplift

Een traplift installeren op een rechte trap? Omdat de rail in één rechte lijn naar boven loopt, is een traplift op een rechte trap makkelijk te installeren. Mooi meegenomen: een traplift voor rechte trappen is snel leverbaar en scherp geprijsd. Het extra voordeel? Bij een rechte trap hebt u keuzevrijheid: Otolift Modul-Air of Otolift Line.

Bekijk onze trapliften

Modulaire traplift: geschikt voor elke trap

De Otolift Modul-Air is multi-inzetbaar. Het systeem past op vrijwel elke trap. De rail van de modulaire traplift bestaat uit losse onderdelen en is daarom eenvoudig aan te passen aan uw trap. Wilt u meer weten? Een van onze adviseurs komt graag langs voor een vrijblijvend advies. Hij bespreekt de voordelen van beide trapliften en bekijkt met u de mogelijkheden voor uw trap.

Rechte tweedehands traplift huren of tweedehands kopen

Ideaal voor rechte trappen

Terwijl de Otolift Modul-Air op vrijwel elke soort trap past, is de Otolift Line speciaal ontworpen voor rechte trappen. Deze compacte traplift is veelzijdig inzetbaar als traplift voor binnen en buiten. Hebt u buiten een trap of een trapje naar de voordeur? Dat kan! Bij Otolift kan u de weersbestendige versie van de Line kopen of huren. Zo kan u in alle omstandigheden weer op een veilige manier naar boven of beneden.

Speciaal voor rechte trappen is de Otolift Line ontwikkeld.

Traplift huren of tweedehands kopen?

Het trapliftsysteem voor rechte trappen is altijd gelijkaardig. Daarom geven wij onze trapliften een tweede leven. Wilt u tijdelijk een traplift huren of tweedehands kopen? Wij controleren de traplift grondig op defecten, voeren nauwgezette veiligheidstesten uit én stellen ze af op maat van uw trap. Zo zorgen wij voor de perfecte match.

Omdat rechte trappen meer op elkaar lijken dan trappen met bochten zijn rechte trapliften uitermate geschikt om te huren of tweedehands te kopen.
vrijblijvende trapliftofferte met korting

Klanten beoordelen ons met een score van 9.5

Uitstekende service.

10
Aloïs Blyweert

Zoals gemeld bij de bestelling, de juiste levertijd. Een correcte levering en een…

10
Deltour Stefaan

Geen opmerkingen. Tevreden.

8
Alice Steenssens

Ik ben heel tevreden van de Otolift traplift.

10
Marie-Louise Thoelen

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Prima service.

10
Henriette Janssen

Super! Bekwame vaklui, stipt en ordelijk.

10
E. De Klippel

Vlugge beslissing van leveringsdatum. De bijzondere vriendelijkheid van de verkoper!!…

10
Bob Grootjans

Zeer positieve ervaring!+++

8
E. Schatteman

Zeer goed werk en goede afspraken met verkoper.

10
Martial Lejeune