Menu

Maatregelen m.b.t. COVID-19

Uw welzijn primeert, zeker in tijden waarin het Corona virus wild om zich heen slaat. Daarom neemt Otolift de nodige maatregelen om haar medewerkers en klanten te beschermen tegen de verspreiding van het virus. Heeft u binnenkort een afspraak gepland met ons? Dan kan u onze medewerkers telefonisch contacteren. Voelt u zich ziek of wilt u liever geen bezoek ontvangen? Dan kunnen we de afspraak verzetten.

Otolift Trapliften volgt het advies van de overheid nauwgezet op. Dit betekent dat onze medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit werken en medewerkers op de baan de voorzorgsmaatregelen maximaal toepassen: geen handen schudden, handen regelmatig wassen en ontsmetten, op veilige afstand blijven. Bovendien zijn mondmaskers en handschoenen voorhanden. Bij ziekteverschijnselen (bij u of de medewerkers) komen we niet langs.

Dankzij deze voorzorgsmaatregelen kunnen onze thuisadviezen, depannages en installaties doorgaan.

Maatregelen tijdens het thuisadvies voor uw traplift

Bij Otolift begrijpen we dat een traplift noodzakelijk is om veilig thuis te blijven wonen. Om u het juiste advies te kunnen geven, is het belangrijk dat we tot bij u thuis komen. U kan hiervoor een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs, die zich aan strenge voorzorgsmaatregelen houden. Ze dragen bijvoorbeeld handschoenen en houden minimaal 1,5 meter afstand. De video verduidelijkt hoe wij het thuisadvies op een veilige manier kunnen laten doorgaan.

Maatregelen tijdens de installatie van uw traplift

Wij blijven onze service garanderen, ook in tijden van Corona. U kan op ons vertrouwen! Tijdens de installatie (en depannages) houden onze monteurs zich aan strenge richtlijnen. Net als onze adviseurs dragen zij handschoenen en blijven op minstens 1,5 meter afstand. De video legt uit hoe wij de installaties op dit moment blijven uitvoeren, met respect voor uw en onze gezondheid.

De meest gestelde vragen rond het Coronavirus

Traplift adviseur Otolift

Wilt u meer informatie?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 59 003