Menu

“Eigenlijk was dit onze beste investering ooit”

Familie Verwimp

Mijnheer Claes: “Eigenlijk was dit onze beste investering ooit. Dankzij onze traplift kunnen wij in ons eigen appartement blijven wonen terwijl wij anders verplicht waren te verhuizen. Wij wonen hier heel graag en het had ons geen goed gedaan indien we hadden moeten verhuizen. Dan was ons sociaal leven voor een groot deel weggevallen en moesten wij vele van onze gewoontes veranderen.”

Mevrouw Verwimp: “Ik heb de longziekte COPD waardoor ik slechts 28% zuurstofwaarde heb. Eigenlijk zit ik nu in een tussenfase richting een longtransplantatie. Nu kan ik tenminste terug de trap nemen want zoals ik het voor de traplift deed was achteraf gezien onverantwoord. Wij wonen op de derde verdieping, de trap nemen was echt een lange en zware onderneming. Als je dan ook nog eens de boodschappen naar boven wil dragen is dit onbegonnen werk. Gelukkig staken de buren ons regelmatig een handje toe.

Wij hadden enkele firma’s uitgenodigd om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te maken. Op alle vlakken stak Otolift er ver bovenuit, maar voor ons waren de behulpzaamheid en service nog belangrijker dan het prijsvoordeel. Op een vriendelijke manier geholpen worden maakt echt zo een groot verschil! Dat voelden wij van bij het eerste contact met de adviseur tot de plaatsing van de traplift door de monteurs. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen alleen maar tevreden kijken naar onze keuze om onze traplift door Otolift te laten plaatsen.”

familie verwimp

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen