Menu

“Dankzij de traplift is mijn levenskwaliteit terug verbeterd”

Marie Joseé van Espen

Ondertussen sukkel ik toch al enkele jaren met evenwichtsstoornissen. In het begin lukte het traplopen enigszins nog, maar dit ging steeds moeizamer. Ik ging steeds meer steunen aan de trapleuning tot ik mij zelfs helemaal naar boven sleurde.

Uiteindelijk ben ik gevallen. Twee maanden heb ik op de zetel in de living geslapen. Dat was helemaal niet leuk maar ik had geen andere keuze. Gelukkig vertelde iemand mij over trapliften en dat dit mijn leven kon veranderen.

Terug in mijn eigen bed slapen en een warme douche nemen. Dat vooruitzicht stemde mij blij en ik ging akkoord voor een traplift. Otolift is toen langsgekomen en eigenlijk waren wij er snel uit. De trap werd direct opgemeten en we waren er eigenlijk snel uit. Wij kozen voor een traplift aan de binnenzijde en in een bruine kleur. Dit past beter bij ons interieur. De installatie verliep erg vlot en ook het gebruik is heel makkelijk.

Dankzij de traplift is mijn levenskwaliteit terug verbeterd. Ik hoef mij niet meer uit te putten om de trap op te raken en voel ik mij terug veel beter. Nu heb ik toch de kans gekregen om thuis te blijven wonen en daar ben ik Otolift dankbaar voor.

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen