Menu

“Eigenlijk hadden wij dit veel eerder moeten doen”

Fam Verzele – Beun

Mijnheer Verzele: “Mijn vrouw heeft al een knieoperatie gehad en brak ook al haar heup. Bovendien lijdt zij aan de vermoeidheidziekte CVS. Trappen doen was tot voor kort vooral sleuren en trekken om boven te geraken. Vaak sliep zij zelfs beneden omdat de trap een te groot obstakel was. Eerst twijfelde zij even om een traplift te nemen maar nu deze er staat kan ze hem niet meer missen. Eigenlijk hadden wij dit veel eerder moeten doen!

Wij hadden een advertentie gezien in een foldertje waardoor onze interesse opgewekt werd. Enkele firma’s kwamen langs maar bij Otolift ging alles erg vlot. Alles werd ons correct uitgelegd en zij hielpen ons echt om de beste oplossing voor ons te vinden. De bestelling plaatsen bij Otolift was dan ook een logische keuze. Op alle vlakken bleef de service opperbest tot zelfs de monteurs die alles netjes achtergelaten hebben. ”

Mevrouw Beun:” Wat mij vooral bevalt is dat de lift zo handig is in gebruik. Naar boven en beneden gaan is helemaal niet moeilijk, enkel naar links of rechts duwen met de joystick en de lift doet de rest. Superhandig in gebruik en een prima hulpmiddel om de trap te nemen. Bovendien neemt deze veel minder plaats in dan verwacht.”

Mijnheer Verzele: “De smalle buis van Otolift maakte echt het verschil om toch nog vlot naast de lift de trap op te kunnen lopen. Esthetisch gezien vonden wij dit model ook mooier. Als schilderes en beeldhouwer zijn dit zaken waar wij ook altijd naar kijken!”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen