Menu

“Zonder de traplift had ik mij nooit kunnen redden”

Siska van de Keere

In eerste instantie had ik de traplift gekocht omdat het traplopen steeds moeilijker begon te gaan. Ik heb artrose en om in mijn huis binnen te raken moet ik eerst een steile trap nemen.

Ik heb enkele firma’s uitgenodigd om naar mijn trap te kijken en een offerte op te maken. Daar blonk Otolift al een eerste keer uit omdat zij echt rekening hielden met mijn wensen en heel behulpzaam waren om mij verder te helpen. In vergelijking met andere firma’s waren zij goedkoper en hadden zij een compacte oplossing.

Twee weken na mijn vraag stond de traplift al gebruiksklaar geïnstalleerd! Gelukkig trouwens want bij een korte wandeling buitenshuis heb ik mijn voet gebroken. Zonder de traplift had ik mij nooit kunnen redden. Ik had niet meer in mijn huis kunnen blijven wonen en ook voor mijn hondjes had ik een oplossing moeten zoeken. Als echte dierenliefhebster kan ik ze geen dag missen! Mijn hondjes knuffelen en soms een kunstwerk van een olifant maken, daar geniet ik met volle teugen van.

Daarom ben ik blij dat ik tijdig de traplift besteld had. Nu kan ik op een veilige manier de trap op en kan ik zelfs de boodschappen naar boven nemen.

Als je de trap niet op een normale of veilige manier kan nemen, wat is het alternatief voor een traplift? Daarom was het voor mij de moeite waard om een traplift te nemen en ik ben blij dat ik met Otolift de juiste keuze heb gemaakt!

dierenliefhebster siska vd keere

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen